Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattgästen



Strömmen i etern
skär genom rummen
Strålningen är fysiskt förnimbar
som en linje i atmosfären
mellan kropp och själ
Livmoder och hypotalamus
två kroppars förbindelse
mellan könen
Pulserande rörelser
i starka vågor
genom mörkret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-09-11 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP