Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thomas

Du sitter i min hals
Det är där jag känner dig
Som en tumör hindrar du mig från att andas
Jag längtar efter luft
Jag vill inte att du bor i mig
Du gör ont
Fruktansvärt ont
Jag älskar dig




Övriga genrer av SandraD
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-09-13 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD