Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi Skrattar
Ljusen Är Tända Ännu Ett År
Apokalyps Kom Aldrig
Är Det Bara Jag Som Är Besviken?
Ler Jag Lite Bredare Blir Jag En Vacker Fasad
Vi Är Söta Och Våra Halsar Är Släta

Är det Bara Jag Som Vill Dö?




Övriga genrer av SandraD
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-10-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD