Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Ett liv
Svartnar
Jag vet att jag har kommit till mitt slut
Hur summerar man ett mörker
Ett kontrakt rivs
Jag vet
Det kommer konsekvenser
Vi lever i en värld
Där man aldrig får vara svag
Där hamsterhjulet fortsätter att snurra
Fast den som sprungit där sedan länge är död
Spindeln väver sitt nät i det tysta
Det blir en labyrint
Låt oss be en bön om att inte går vilse
Låt oss be en bön att vi hittar ut




Skapa | Skriva av SandraD
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-13 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD