Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnokamp!


Vävstolens hemlighet


Det fanns bara ett sätt att gömma
den avskyvärda:

Att riva henne i jämna trasor
väva och väva
tills hon med tiden blev en matta

På den skulle jag trampa
dag ut och dag in
inte tänka på vem den varit

bara göra mina läxor
sedan ställa mig på mattan igen
medan jag lagade min middag i frihet

Ändå föddes det en dotter
som också hette Burka.



2/9 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-09-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP