Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBRUKADE ORD.

EN HÖSTLIG SUCK.

Jesus steg ut till Getsemane
gick fridfull ut ur graven.
med Maria gick han hand i hand.
Törnbeströdd var stigen.

ångestfyllda de rike skreko av fasa

svepningens linne
skall nu båda sorg
bädd med blodigt lakan
skyddar mot råttans tand

Tredje dagens frid
ett utopiskt vansinne.

Vaccin fungerar ej.

Bosse 16.09.21.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 18:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vaccinera mera
Numera så att
Aktierna går
Upp till Med.
-företagens
Stora glädje
Som sen
Fyller på
Aktiespar
-arnas
Konton
Som ej
nånsin
blir helt
Nöjda
Ändå?
;)
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten