Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


********** LIBERTAS **********

 

 

Kvinnan i eldens mitt

bränner bort ondskan

tvättar kristaller rena

 

I jordens åkallan

mörkret stillnar

 

I stormens öga

ljuset klarnar

 

Förankrade

i frihet 

 

läker vi

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-16 11:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja utan den förkolnar vi och kallnar till stenstoder... Mycket bra manat i orden!
2021-09-20

  Blomma-Stjärna VIP
ord för kraft o klarhet
en ritual för frihet -
tack
2021-09-18

  Sparvögat VIP
Frihetens läkande kraft helar, fint tecknat…
2021-09-17

  BenGust VIP
Förankrade

i frihet

läker vi

Så sant, så sant, och med den klara källans blick.


2021-09-17

  Öknens Ros VIP
Starka ord!
2021-09-17

    ej medlem längre
Kraftfullt :)
2021-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria