Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modersögon

 

I riksdagens gröna sjusjungande kabyss
råmar korna hungrigt asexuellt i en hungrigt pladdrande känslomässig analfabetism.
Konsumenterna längs drottninggatan är en orm omättlig med vilt uppspärrade ögon på jakt efter tjack, på jakt efter en obeskrivligt underbar kick tillsammans med sina härliga uppskruvade barn som är galna av abstinens.
Sjuåringarna ska ha den senaste Samsung så att de kan titta på porr vilket är en fantastisk lektion i vad kärlek faktiskt går ut på.
Själv så har jag tagit min tillflykt till underjorden där jag totalt passiviserad står naken i mörkret i ett regn av sanning och kärlek.
Människor glor på mig på ICA men det är inte jag som är konstig det är dem.
Talibanerna är en grupp demoniska pajaser som också de kommer att få sitt straff en vacker dag med en svetslåga upp i röven.
Sorgen och glädjen omfamnar varandra och kärleken är ett lyssnande rådjurs modersögon.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-09-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP