Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Inga har mer företräde än jag', tycker Göran. Känns förstås inte som jämlikhet, men jag rycker så gärna till för det, när andra rycker på axlarna åt mig. (Texten har legat i utkast sedan 18/9 2021)


Eller som en plats i ditt hjärta




'Inga-Lill känner sig varm i kläderna'.
Som hon kan tänkas ursäkta sig
då hon åter igen kysser
ett litet fotografi av hjärtevännen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-05-13 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP