Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad

Du är fortfarande ett öppet sår,
Mitt hjärta blöder när ditt namn kommer på tal.
Ingen vågar fråga hur jag mår,
Men det känns som att jag inte har något val.

Ingen har krossat mig som du,
Och det finns ingen jag saknar mer än dig.
För mig finns det ingen nu,
För när du försvann stannade tiden för mig.

Hela jag är någon annan än den jag var,
Du raserade en hel värld.
Och jag saknar hur det var när du var kvar,
Innan det kändes som att bli spetsad av ett svärd.

Nu är du på en annan plats,
Som jag inte kan nå.
Men du tvingade mig att ta sats,
På något jag inte såg då.

På något sätt har du byggt upp någon ny,
Någon som vet hur ont kärlek kan göra.
Men länge var mitt hjärta tyngre än bly,
Även om det är svårt att höra.

Hur ska jag leva utan dig?
Utan dig är jag inte hel.
Går det inte att se det på mig?
Om inte är det nog något fel.




Bunden vers (Rim) av LCCB
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-09-20 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LCCB