Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
detta är skrivet för bdsm men jag menar att kommunikation och engagemang är applicerbart på alla relationer i allmänhet och sexrelationer i synnerhet oavsett om det är bdsm eller inte


hur kommunicerar vi eg med vår partner om sex?

Man blir bedrövad som dominant då man får flera mail från olika kvinnor som berättar om att dominanta inte frågar sina undergivna vad de njuter av, vad de drömmer om och vad de har för önskningar. Då vi får in lyssnarfrågor till den livestremade poden tycker jag mig kunna se liknande mönster. Man undrar egentligen hur folk er på sex i allmänhet och bsm i synnerhet? Är inte tanken att man ska mötas och ha kul tillsammans och skapa något ihop. Är inte fokus på att njuta tillsammans och ge njutning till varandra?

Om fokus är att man ska njuta tillsammans och ha kul och vara lekfull hur har man tänkt att det ska gå till då man inte frågar vad den andra drömmer om, längtar efter och njuter.

Jag tror at det krävs livslust, intimitet och djuriskhet för att skapa en spänning. Precis som jag tror att man måste vara nyfiken, lekfull, fantisfull och kommunikativ för att få ett bra sexliv. Kommunikationen tycksvara något vi behöver prata om.

Är det så att vi tror att sex i allmänhet och bdsm i synnerhet är en mall, ett recept som man kan följa. Vanligt sex, består av förspel, samlag oh gos? Och bdsm skapar man genom att den ena lyder den andra och så möjligen skumläser man varandras kinks på darkside? Är det liksom tillräckligt?

För min del känns det till att börja med lite fattigt. Sen då jag tänker på de problem som vi möter genom livet, konsekvenserna som stress har på ens sexliv då blir jag mörkrädd för hur ska man hantera stressrelaterade problem om man inte kan kommunicera? Hur ska man finna sig själv och utvecklas utan kommunikation, fantasi och lekfullhet?

Jag menar vidare at det krävs nytänkt och att man behöver överraska sig själv, utmana sig själv och tänka utanför boxen för att främja sexlivet. Och man kan inte låta en part stå för allt tänkande som har med sex att göra. Man skapar et sexliv tillsammans och man skapar det på nytt om och om igen. Man måste periodvis plocka fram the begniners mind. Det kan vara det som krävs för att få till nytänkandet.

Hur ska man visa närvaro och engagemang i sexlivet om man inte kommunicerar. Hur ska man fantisera om man inte kommunicerar? Hur ska man förstå varandra och mötas utan att vara lekfull och kommunikativ, engagerad och nyfiken?
Övriga genrer av PPQ VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-25 12:14Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Instämmer med Larz. Den grova exponeringen gör bara saken trist och mindre spännande. Finns andra sätt varpå man bejaka sin fäbless. Men frågeställningarna som texten berör är viktiga. Verkligen.
2021-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Måste allt alltid exponeras?

Ska sängkammarscener visas på torgen?
2021-09-25
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ VIP