Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerlake

Vi går över sockerlakebäcken efter vatten en tredje gång och väl där kissar vi i den och urinen ångar av sött och det är så eftersom vi har diabetes typ 1 och diabetes typ 2 och eftersom vi ska dö en smärtsam gulsotsdöd inatt - allt på grund av ananasen, den som är inlagd i cirklar, saknar mitt - kärnlös och tom. Och när vi dött vår smärtfyllda gulsotsdöd under Turkiets natt och Turkiets gula morgon fått våra kroppar att lukta sött av död bränns våra kroppar mitt på torget - det är en säkerhetsåtgärd. Och det står barn i an ananascirklar runtom oss och grillar ananascirklar på pinnar med pinnarna instuckna i mitten av ananascirkeln där ananasens kärna egentligen skulle vara.




Fri vers (Fri form) av Levina Storåkern
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Levina Storåkern
Levina Storåkern