Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljud

Trumvirvlarna ekar i öronen

Trots att inga sådana finns

För känslan är som en örfil

som bränner långt efter

Att den har blivit utdelad

 

Sedan tystnaden

Som varar för en sekund

Innan allt återgår

Till det vanliga sorlet

Av röster och ljud

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-05 06:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Oljud är en plåga
2021-10-05

  ULJO
Oljud kan vara mycket irriterande
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP