Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ SMEK-ning

 

 

ett ljus

i hjärtat

finner sin väg

 

sträcker ut en hand

berör sorgkantad blick

mörkerhärjad hud

slätas ut nu

i fria <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-30 15:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Leo Buscaglia sade "medkänsla är en toleransens handling som styrs av vänlighet och förlåtande"

Hör hittar du kärnan och rångar in reflektivt perspektiv till en entitet att inlemma likt ett framtida reciterat citat!

Bra jobbat! :)<3
2021-10-05

  Koloristen
"sträcker ut en hand"...YES!!!
2021-09-30

  Sparvögat VIP
Så fint att beröra sorgen som finner vägen i kärlek…
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria