Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervintrande fjäril


Citronfjärilen
i grästuvan

Faller i dvala

Övervintrar
under ett täcke
av snö

Till våren

Ska hon
åter väckas till liv

Och para sig




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-02 07:39



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Liv som går vidare.
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP