Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon har djupnat


Du är inte längre
rädd för kärleken och
ryggar inte för smekningar
och omfamningar.
Dina ord har laddats upp
i en lugn och alldeles klar
närvaro, som efter ett
fullständigt meningslöst
krig som pågick i en evighet.
När du ser på mig med
din djupnade blick
så blir jag glad och
varm i hjärtat.
Allt runt omkring
oss blir ett levande
och glödande tilltal som
säger att livet trots allt
är värt att leva i en
trasig värld som
skriker efter ett äkta
hopp och efter en ömsint
beröring som inte sviker.
Dina vackra ögon har djupnat
och kanske att änglarna
i himmelriket jublar nu när du
äntligen har frid i dig själv.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-02 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP