Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att i kärleken gå under med ett leende

De förljugna vanorna 

och strukturerna 

måste rivas. 

Ditt liv är en högst 

miserabel och 

dåligt grundad 

ranglig skyskrapa 

ihålig av lögner. 

Den dag som du 

kommer att få 

ett sammanbrott 

ska det tändas ett 

ljus av kärlek som 

ska guida längs 

din livslinje av 

hänsynslös

sanning som är 

ditt enda hopp, 

din enda styrka. 

Du kommer att 

inse att dina bästa 

vänner är du själv 

och Gud som aldrig 

kommer att svika. 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-10-02 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP