Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens stilla täcke..


En vinges slag

Några djupa
andetag

I vinden som
viskar utanför

Några meningar
om mening

En tanke om
förening

Trots stormen
som rasande ryter
här utanför

Är det
endast tystnadens
stilla täcke över allt

Som till sist ger
mening

Och berör




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-03 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön vardagsfilosofi

2021-10-03

  Kungskobran VIP
Tystnaden är en bristvara
Fint fångat av dig
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP