Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANSEXUELL TANKE.

BESEGRAD ÅTKOMST

Kvinnan går behärskad,
till källan, att föda
Föder och nuet,
blev återskapat

Skarpt läge
alltet är nu,
intet är allt,
nuet är bebådat.

Bosse 4 oktober 2021




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-04 02:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett gott liv må nuet få... Innan det ogudaktigt slutar också...
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten