Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykos

 

När jag var 5 år gammal så var jag 45 år ung då en grön enorm orm låg runt staden och bland dess allierade fanns tsaren i Ryssland med vilken jag hade köpt Marieberg köpcentrum på rea i ingenstans klockan bakom mina så kallade föräldrars slukhål och jag manar er alla gå inte in i stadens centrums intervectra av baklängesprat och ormens intergalaktiska som så småningom öppenvård och det är faktiskt egentligen bara jag som är till 1008 procent är fullständigt psykiskt frisk för jag styr alla samtal i Sverige när jag går naken och sanningsenlig med min egyptiska kropps alla härliga drömmar att jag analyserar läget tillsammans med vattnet i sjöarna som klart oupptäckta ger klartecken till ormen som håller stadens centrums innevånare som gisslan i utbyte mot kärleken när jag bara ringer ett mobilnummer och talar om hur jag har planerat för ett de misstänkta möblemangens alla vägar som leder runt i en spiral av orsak och lycklig konsekvens i att äta tårta med Stefan Löfven och hans strömhoppande ministrars genialitet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-10-04 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP