Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängslan

Oro
Änglsan
För hur allt ska gå

Jag grämer mig
Jag plågar mig själv
Jag stressar upp mig själv

NEJ!!!
Nu räcker det.
Rycker på axlarna.
Nu räcker det

Jag är cool
Lugn som en filbunke
Jag är alright
Allt kommer gå fint
And I just know that.




Fri vers av jagalskardig08
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-07-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagalskardig08