Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan upptäcka andra önskningar.

 Mark Zuckerberg förlorade 7 miljarder dollar medan Facebook, Instagram och Whatsapp inte fungerade på 7 timmar, jag hade precis klickat på föregående text för att göra det offentligt på msn när det verkar omgivet av en röd linje med specifikationen att jag kanske hade fel Jag skriver en bokstav minus i innehållet. Försöken upprepades .... Milliardären tappade en position i toppen av de rikaste personerna som sammanställts av Bloomberg på grund av fallet av ansökningar, men också på grund av anklagelser om integritet. En massförsäljning av aktier i den digitala jätten sänkte priset med cirka 5% i månaden, vilket medförde en minskning med nästan 15% sedan mitten av september, enligt Bloomberg. Enligt listan som utarbetats av den tidigare nämnda publikationen föll Mark Zuckerbergs förmögenhet till 120,9 miljarder dollar, lägre än Bill Gates. Det har förlorat cirka 19 miljarder dollar sedan den 13 september, från nästan 140 miljarder dollar det innehade.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-05 08:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Hoppas att facebook stängs av för gott. Det finns fullgoda alternativ.
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP