Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Återseendet

Fäst vid
mitt hjärta

Allt det du är

Feromoner
som sätter allt
i rörelse igen

Minnen av
glädje saknad
och tårar

Sorgen över
våra svek
mot oss själva
och varandra

Väcks till liv igen

Varje gång vi ses




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-05 09:31



Bookmark and Share


  ULJO
Låter inte bra.
2021-10-05

  Kungskobran VIP
Låter jobbigt
2021-10-05

  Solstrale VIP
Ja de svåra sveket kan leva sitt eget liv, stoppa flödet i ens liv... Dina rader ger en hågkomst om att vara rädd om det man har och aldrig riskera sitt eget och andras bästa! Bra flöde och tankeväckande!
2021-10-05

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om dessa ömtåliga och sårbara relationer som aktualiseras vid varje nytt möte.
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP