Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Frågor som 'hur är det att vara kvinna?' Är det väl i egentlig mening som frågan 'hur är det att vara man?' Hur något är, det väl en personlig upplevelse är, där mycket har likheter, likväl som olikheter, med svar som 'dä ä olika'.


Jag har aldrig känt mig som...





...som Henry råkade haspla ur sig en dag
då vi satt i kafeterian med varsin kopp hett framför oss.
Det rykte fortfarande ur kopparna på bordet,
som skvallrande om dess inbördes temperatur,

'ett sexobjekt', tillade han slutligen,
efter en sådan där paus
som så oberäkneligt bara 'dyker upp',
och lämnar luften fri att andas.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-01-26 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP