Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kukstorlek. S.A.I. Steve Lando. En fruktansvärd replikväxling hördes för en del år sedan, i ett hörn av verkligheten. Den hördes precis bara några meter, men det gick att


Kommentar på en text (2285) en rick





En del fåglar kan inte flyga
några människor är väl blyga
men idéer flyga stundom kan
fast där då krävas 'sin man'
somliga av dem lovar o är då dryga...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-01-29 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP