Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta barnsliga

Denna barnsliga kamp

Vem är starkast?

Vem är bäst?

Ska livet vara en ständig tävling?

Jag föredrar att tävla med mig själv,

men jag förstår att det ligger i den mänskliga naturen

att tävla, tävla, tävla...

okej, låt dom som njuter av det göra det!

Jag avstår.

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-10-06 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP