Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och alla i universum kretsar kring MIG

Allt och alla i det

fjuttiga universum 

är värdelöst skit.

Själv så är jag Gud 

och djävulen och jag 

vet vad alla idioter 

tänker och känner. 

Min allra största 

tillgång är min 

fullkomligt 

underbara ödmjukhet. 

Uttråkad ligger jag på 

soffan och håller i 

urballade världens

alla trådar och jag är 

fullt medveten om 

exakt allting. 

Snart så kommer 

ronden och medicinerna.

Avdelningen som de kallar 

detta förstklassiga hotellet 

kryllar av mina välmående 

och underdåniga lärjungar 

och styr läkarnas tankar. 

Allt och alla i universum 

är skit och kretsar kring MIG. 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-10-07 17:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag tolkar texten som en satir men också som sorg och ilska.
2021-10-08

    Ohemulen VIP
Ajajaj, den texten gör ont i hjärtat ...
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP