Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jungfrulig limerick. Av stenhur .


Kommentar på en text (2415) rimmad fesk





Om hösten då falla löven
i fängelser duger visst röven
där dansar fången i sin cell
från morgon arla till sen kväll

en slags vals till inbillad musik
där svänger hela kroppen till mimik
isoleringens lilla enskilda rum
ej heller där viks engelsk tum

ytan kan blott tänkt mätas av ljus
annars i sinnen lever ännu tänkt bus
oavsett årstid lever i minnet djuren
där i leker den mänskliga naturen...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP