Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... GIV-ANDE ... ... ... ...

 

 

 

 

löven faller

 

fria från befallning

 

rötter förbinder kraften

 

grenar söker sig uppåt

 

himlen faller ej ner

 

ljuset når i mörker

 

frö spirar liv

 

i vilande

 

till vår

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-11 00:05



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Ljuset når i mörkret" en givande läsning förnimmer en frihet
2021-10-12

  Sparvögat VIP
Så fint tecknar du löven som faller och vilar i trädens sav till nästa vår…
Vackert!
2021-10-11

  Öknens Ros VIP
Naturens rytm om och om igen.
2021-10-11

  Koloristen
"ljuset når i mörker"

Stiligt!

SOL!
2021-10-11

  ULJO
Höstens löv för vårens sådd
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria