Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshopp

Jag går på den
knastrande grusgången
mot vattnet i viken

Hittar fram till vassen
där tittar hoppet fram

Kärleken döljer sig där
väntar på att få
kittla mig på kinden




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-11 07:13



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Har vaknat sådär många gånger, ensam, nyvaken ur ett tält eller baksätet på nån bil. På den tiden tände jag en cigg och hjärtat värkte, eller så ömmade det rent av...

Minnesbilder, för mig, tack :)
2021-10-14

    Lena Staaf VIP
Rar och lekfull text.
2021-10-11

  ULJO
Så fint
2021-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens magiska inverkan.
2021-10-11

  Feliaxel VIP
Fantastiskt
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP