Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli älskad som ett substantiv

 

Jag blir galen på din grammatikkunskap

Vi bör ha en genomgång, möjligtvis repetera ordklasser

Kanske blir du lite häpen, otroligt förvånad att älska är ett verb

Låt mig påminna att verb är sådant man gör

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sandra De Freitas VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-12 19:12



Bookmark and Share


  ordpåväg
jag känner mig som en preposition just stående inför ett pluskvamberfekt konditionalis med sirliga adverb i bakgrunden.
2022-03-04

    Sefarge VIP
Syn-taxeligen kloksmart
Skrivet!
;)
2022-02-13

  Zandor
Fyndig och tankeväckande! Berör…
2021-12-09

  Mats Edin VIP
Stark text
2021-10-13

  Mats Edin VIP
Stark
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP