Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvädets kraft


Ord som fjärilar

dansar in i själen

fyller hjärtat


Möten i ett oändligt universum

som ju Poeter.se är

med så många blinkande stjärnor


Där tankarna tillåts flöda

orden, texterna, dikterna födas

ren magi i salig eufori


Tacksam är jag

mörkret skingras

för ett tag















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-13 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP