Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ?

Tänk om
ord
kan rädda liv
lika lätt
som dom kan släcka
en falnande glöd

Vilket ansvar
har vi
då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-07-28 21:05



Bookmark and Share


    doris
fint , enkelt , talande !)
2006-07-30

    Erika H
ja tänk om
men tänk inte för mycket bara
en höjdare
cissi
2006-07-28

  Cris
Hjälp!
vilken djuping.
verkligen ... ja ord kan nog rädda liv
ansvar är en svår fråga.
man får försöka så gott man kan
och lite till...
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan