Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek - vad ska den vara bra för?

Att vara en mogen, vuxen och självständig individ måste väl innebära att man är självgående, funktionell och stark nog att inte behöva kärlek. Kärleken är gravt överskattad och leder ofta till strul, svek och bråk. Barn kan väl behöva lite uppmuntran ibland, men den sentimentala och sliskiga sortens kärlek bara drar ned folk i ett oassuviserande beroenda. Res dig upp och var självständig och stark människa och sluta tramsa! Kom inte och påstå att jag är cynisk, jag menar bara att vuxna människor måste ta sitt ansvar. 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-10-14 19:29



Bookmark and Share


  C Cobain
???
2021-11-05

    Lena Staaf VIP
Drypande ironisk text!
2021-10-15

    Ohemulen VIP
Haha, bra där!
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP