Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fläckiga själ

Innan min själ fladdrar i väg
vill jag rengöra den
och tvätta bort alla fläckar.
Stoppar in den i tvättmaskinen
där får den tumla runt i fler timmar
och centrifugera i 2000 varv/ minut
Ut kommer den ren torr och fin
men totalt tom.
Nu har jag chansen att
fylla den med perfekt innehåll.
Men vad är perfekt, slår i alla böcker
letar, googlar men får inget vettigt svar.
Jag bestämmer mig
för att krypa in i kroppen igen
och allt blir som förut, skönt.




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-15 22:26



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Nice. Själens fläckar är väl det som gör den själfull.
2021-10-20

  aol
Gillar tanken i din fantasi
2021-10-17

  ULJO
Måste allt vara så perfekt?
2021-10-17

    Lena Staaf VIP
Bättre kan man alltid bli men aldrig perfekt.
2021-10-16

  Öknens Ros VIP
Bäst låta själen stanna där den hör hemma.
2021-10-16

  Solstrale VIP
Normal eller perfekt vad spelar der för roll huvudsaken är att man aldrig blir ett troll :) ja vi får önska det går att tvätta bort den dagen man drabbas av trolldomen, kanske kommer strax vid ålderdomen...
2021-10-15

    Sefarge VIP
"Även Solen har sina fläckar. .."
Som turligt nog ej går att
Tvätta bort?
;)
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP