Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerhet


du tryckte kniven djupt in i mitt ömmande hjärta
och jag suckade av lättnad:
äntligen visste jag var jag hade dig




Fri vers av Emfre
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-07-28 23:32



Bookmark and Share


  hawkeye
Bra, riktigt bra och snyggt fångad känsla.....
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Emfre
Emfre