Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är i och för sig just den andra december ingen söndag, men det finns ju ingen anledning att koppla ihop en söndag, vilken som helst om året, med att texten råkar ha blivit till, och råkar 'missa målet', stolpe ut helt enkelt.


Dagens förklarade ord 2021 12 02






Asksöndag, dagen då
Gösta rökte sin
sista cigarr och

askade av den
då och då
samt att det

råkade bli på
just en söndag
då han tog

ned skylten och
lade ned verksamheten,
stängde macken helt...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-10-22 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP