Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En serie texter att klura en stund på för den som så vill. Annars är det ju bara att läsa dem och så är de ju lämpligt korta även. Tillräckliga för en rast eller helnatt i egna bingen. Lycka är att tycka, om, o med.


Snubbel, trådar





Bara det faktum att jag ringer dig,
även de gånger jag int får svar,
eftersom du är upptagen med 'annat',
gör dig medveten om att jag lever ännu,
att jag är vaken nog att höra av mig.

-

Enligt ditt sätt att se,
är vi alla och envar
läckerbitar i varandras ögon.

Möjliga för var och en av oss,
att ta för oss av och njuta,
som vore vi hämningslösa varelser.

-

När Henrik såg att Eva hade något gammalt
o antikt på handleden, kom han sig för med
att yttra ord som.
- Jag har också ett sådant armbandsur.
Eva såg till på honom med undrande blick
och replikerade sedan sitt.
- Du menar ett som ibland visar 7:25?
Henrik blev tyst i ungefär 17 sekunder,
suckade och sade sedan.
- Jo, precis.

-

Petra är velig
för att hon
har tränat något

på saken. Nu
kan hon närhelst
lust faller på,

uppträda som en
fullfjädrat högst som
där tveksam person.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-22 17:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gäller även kommentarer - man blir medveten om att läsaren lever ännu...

Charmant, mjavisst, icke alla ser läckerbitar - hur gärna än somliga ser det så..!

Märkligt hur jag också har exakt ett sådant ur ;-) om än sällan runt handleden nuförtiden.

Månntro Petra är skådespelare..?
2021-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP