Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äta bör man annars dör man


Äta för att leva

Jag räds
allt det
jag är påväg att bli
eller allt det
jag en gång varit.

Jag räds
att jag varje morgon
söker nya vägar
och korsar
fel broar.

Jag räds
att jag en gång
kommer att vakna upp
som en zombie,
som ett rus av människor
eller som död.

Jag räds
att jag inte vågar
äta
för att leva.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-07-29 02:05



Bookmark and Share


  Solstorm
du skriver fantastiskt


(tur att jag hittade dig på den här sidan!)

Applåd!
2008-04-17

    Xena
Hur bra som helst....


känner igen mig i dina välformulerade ord!
2006-08-13

    Vinterblomma
Dagens enda dikt som talade till mitt hjärta (och många hjärtan är det.. som känner så här)
Du får stjärnglitter från mig för din insikt.
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla