Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spann-jouren - Tanka

 

Såg i Spanien

en såg i en spann igen

såg den spann igen

dock hink i Barcelona

ut kunde bar se låna

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-27 07:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den var skarpsynt ekvilibristik! :)
2021-10-29

    Sefarge VIP
Ack jaa!Riktigt tung
-kvick tex för någon
Montserrat Caballé
Svensk skicklig sång
-erska att sjunga ut
Typ?
;)
2021-10-27

  Öknens Ros VIP
Kul lek med ord! Passande bildillustration till.
2021-10-27

  Niliboy
Roligt ha ha!!
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP