Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våtmark

 

Här dansar älvor

vid forsen lockar näcken

fabeldjur skymtas

trolska syner om väsen

må bevaras i folktron

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-14 11:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Romantiskt skimmer!
2024-05-29

    Lena Staaf VIP
Här fångar du mystiken och den gamla folktron. Fint!
2024-05-15

  överlevaren VIP
Mytomspunnen dikt, fint!
2024-05-14

  Öknens Ros VIP
Mysigt med alla dessa väsen, verkliga eller inte. En del av vårt kulturarv, värt att bevaras.
2024-05-14

  Karl den store VIP
sagolikt!
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP