Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att närma sig en skata…

Skatan

I ensam
majestät

Ganska stor
så här helt
nära

Exotisk på
något vis

I svartvit
kontrast till
det fuktiga
gröna gräset

Verkar inte
bry sig om
mitt ofina
blängande

Vill komma
närmare

Och föreviga
den vackra fågeln

Men det låter sig
inte göras

För med en
frågande min

Ser han rakt
på mig

Med sin
klara svarta blick
och far iväg

Kanske
återvänder han
senare

Till det saftiga
gröngräset

Och låter sig
förevigas
















Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 08:50



Bookmark and Share


  ULJO
Denna luriga fågel
2021-10-27

  Kajan VIP
Upplevelsen finns som tur är här, en fin betraktelse av denna opportunistiske sköna fågel.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP