Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

När tårarna faller 

När hjärtat av smärta värker 

När själen tycks blöda

När allt går i svart

 

Låtsas att tårarna är löv

Låtsas att hjärtat är en fjäril 

Låtsas att själen är en flod

Låtsas att mörkret döljer regnbågen

 

För naturen gråter regn

För vardagen pulserar stilla 

För ingen kan leva helt utan smärta

För ljuset kommer i gryningen

 

Så njut av naturens mångfald 

Så våga leva i nuet en stund 

Så försök tro på ditt eget värde 

Så följ ditt hjärta i alla lägen

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-01 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bra skrivet, gillar speciellt sista strofen
2021-11-01

  Solstrale VIP
God uppmaning och fint förmedlat!
2021-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att leva, känna tillförsikt och framtidstro.
2021-11-01

  ULJO
Så sant. Ingen kan leva utan att känna smärta.
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP