Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset har ingen skugga.

Gud är ljus och det finns inga spår av mörker i honom.

Även glödlampan har ingen skugga om den är tänd, genomtänkt logik...

det är lättare att lura människor än att övertyga dem om att de har blivit lurade.

Un ?ofer român a intrat cu ma?ina în coloana oficial? a lui Joe Biden, la Roma - Stirileprotv.ro




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-31 07:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2021-11-03

    Sefarge VIP
Smart betänkanvärt skrivet!
Det är alltid varelsen bakom
Ljuset som kastar sin
skugga? Men som
Ibland behöver
skylla ifrån
sig,för den
sakens
Skull?

2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP