Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitmossa och ljung

Doften av jord

Känslan av skog

En ekorres skuttande
språng
över furstukvistens
våta bräder

Kråkor som kraxar
från olika håll

I ring står granarna
runt omkring

Och markens ljunglila
har fått en urvattnad
rosa ton

Där bland vitmossans
skönhet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-31 09:35



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så fint du fångar känslan av vad som är nu.
2021-11-03

  Solstrale VIP
En sinnlig skönhet och pärla du oss här gett!
2021-11-02

  ULJO
Novemberfrid
2021-11-01

    Lena Staaf VIP
Så vacker som naturen är just nu. Fint beskrivet med vacker bild till.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP