Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Force Majeure"

När verkligheten är stökig
kan man alltid fly in tillfälligt
i schackets värld

Där kan det också vara stökigt
och det kan nästan brinna på brädet

Men det är under begränsade former
Där finns ju bara 64 rutor att
förhålla sig till

Livet har inga rutor och ramar
att förhålla sig till
även om samhället vill ha det så
i viss mån

Motståndarna bär alltid en egen historia

© Christer Johansson 2021-10-31






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-31 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP