Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot 1 november med glädje!

 Staden Istanbul där gatulivet är natt och dag i full gång och där medkänslan för katter är mycket hög, var du än går till affärer eller restauranger är en katt som hälsar på dig. Det är ett nöje att se den gamla staden förenas av den nya genom en lång bro och jag bara måste resa dit till sommar. 

Kanske är det få som ber om ett lugnt flygning, när  ser ett plan flyga från Bromma, för jag har den utsikten och möjligheten,  jag ber en bön varje gång när ser en flygplan. jag gör från min skrivarstudio min himlens hörn.

Till slut på kvällen, när jag förberedde middag i köket, såg jag honom flyga över taken i mitt grannskap. Vilken dag och civil olydnad på alla svenska flygplatser.

Jag vet inte vad jag ska tänka om vår framtid med sådana människor som saboterar sitt eget land  infrastrukturen,och skapar anarki varje dag.

Jag skäms över att skriva eller svara i telefon vad som händer i Sverige.

Nu går jag till internationella kvällsserier, från Turkiet-Istanbul där jag har Vidio och Tv sedning kommentar och skriver om manuskriptkommentaren "live" till "kvinna väljer" varje kväll 2 timmar och en bra timme för att skriva och läsa åsikter https://www.expressen.se/nyheter/miljoaktivister-forsoker-stoppa-flygplan/

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-10-31 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP