Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sömn och vakenhet

Somnar med radion på i bakgrunden 

Drömmar fulla av låtfragment innan 

Jag vaknar upp till ännu en dag

Ibland vet jag inte om jag hör eller drömmer 

Men mina drömmar är alltid verkliga 

Och jag minns dem allt för väl

 

Så i gränslandet mellan sömn och vakenhet 

Är det svårt att skilja på det som sker 

Inom mig och det som sker i bakgrunden 

Ännu en låt följer mig genom drömmarna 

Och jag vaknar åter upp till tankar 

Som inte riktigt vet i vilket tillstånd 

Jag för tillfället befinner mig i 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-04 06:51



Bookmark and Share


  Susen VIP
En förtrollande musikalisk drömresa. Fint skildrat
2021-11-04

  Solstrale VIP
Musiken förtrollar dig, eller oss i drömmarna! bra med igenkänning! Tack!
2021-11-04

  ULJO
Trots allt en skön känsla. Mellan dröm och verklighet
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP