Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Surrealistiska Girlanger


Själens enigma

Jag hänger min själs mysterium

På universums gåta och triader

Till din evighet Herre jag mig troför

Mina egna misstag jag är otrogen

Varför hylla och berömma dem om

de inte kan göras ogjorda?

En söndag jag tar ett jobb och

Förvandlar mig till utforskare

av själens eviga enigma

Vad döljer sig därbakom vi undrar?

Bakom tankestrukturella formationer?

På andra sidan av livets mysterium?

Ej något svar finns att finna

För den som ej söker ett svar

Jag hänger mig åt själens enigma

Som skapar bryderi i vår värld

Jag har skapat med kreativitet åt

En förtröstan och nåd över den gåta

vi i förlåtelse utgör för varann

Vem lyder inte en auktoritet som säger;

”Lyd inte mig” ?

 

Taleptox Skrev

Den 20201031

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-11-01 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP