Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de gånger jag går henne förbi


Vem är hon idag ?

hon där
på mitt fotografi

Vem var hon då?

Hon som hänger
där på väggen i
mitt rum

Hon som ibland
kan tyckas mig
lik ett mysterium

Men visst kan
jag väl ändå
med facit i hand

känna en viss
medkänsla och
sympati

Med henne

Hon som
blickar tillbaka
på mig själv

Ur en sliten ram
på ett svartvitt fotografi

Var gång jag henne
passerar

Alla de gånger jag går
henne förbi










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-02 08:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vem är det där på ett svartvitt fotografi
personen känns bekant på något sätt
2021-11-02

    Lena Staaf VIP
Ett foto är ett stycke sparad verklighet, en födröjning i steget.
2021-11-02

  ULJO
Förundrande tankar om någon som var.
2021-11-02

  Solstrale VIP
Väcker reflektion och eftertanke! Tolkningsbart och går att läsa i båda riktningar vilket fördjupar den filosofiska tanken!
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP